Competitiespelers worden klaargestoomd voor de wedstrijden

Niets is leuker dan deel te nemen aan de badmintonwedstrijden. Dit kan zowel nationaal als op internationaal niveau zijn. Wanneer je bij ons komt trainen en zover bent om aan de competities deel te nemen dan wordt je automatisch overgezet naar de groep van competitiespelers die door Willem Smit zelf getraind worden.

Je gaat op de wedstrijden dan niet alleen de Willem Smit Vereniging vertegenwoordigen maar je krijgt ook een plek op de NBB ranglijst waarmee je punten scoort om deel te nemen aan de olympische zomerspelen. Willem pakt de competitiespelers aan op alle gebieden wat inhoud dat er niet alleen op badminton getraind zal worden maar dat de speler ook eenmaal per week krachtoefeningen en conditietrainingen zullen doen. Om het T-shirt van de Willem Smit Vereniging te kunnen dragen op de wedstrijden zul je wel aan een aantal disciplines moeten voldoen. Je krijgt hiervoor een specifiek trainingsschema met daarnaast een voedingsschema. Niet trainen betekent niet spelen! Zorg er dus voor dat je altijd komt trainen. Wanneer je verhindert bent en niet op een of meerdere trainingen aanwezig kunt zijn dien je dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, wij kunnen in dit geval dan een invaller voor je zoeken.Online casino

De competitiespelers mogen tijdens de trainingen de sportkleding van hun keuze dragen echter voor de wedstrijden wordt verwacht dat je het uniform van de Willem Smit Vereniging draagt. Dit uniform is verkrijgbaar via de vereniging en bestaat uit een blauwe short/rokje, een wit T-shirt met het WSV logo en rode enkelsokken, daarnaast dienen de vrouwelijke spelers een rode strik in het haar te hebben in het geval dat ze over lange haren beschikken.

Meer informatie

Ben je van plan om bij ons te komen badmintonnen? Schrijf je dan bij ons in via de administratie van de Willem Smit Vereniging. Mocht je echter nog vragen hebben, aarzel dan niet en geef ons direct een telefoontje of stuur ons een berichtje via wsv-des-utrecht.nl, wij zullen je vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Voor degenen die eerst graag een proeftraining willen kunnen hiervoor een verzoek doen bij de administratie van de vereniging. Verder dienen alle leden in het bezit te zijn van een digitale pas om de banen te kunnen betreden. Deze pas kun je downloaden zodra je je bij de vereniging aansluit. Uiteraard is het wel verstandig deze pas af te drukken en altijd bij je te hebben.

Meer informatie over de kosten voor recreatief badmintonnen en trainingen kun je verkrijgen bij de administratie van de vereniging van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00.

Het nuttigen van frisdranken en voedsel op de badmintonbanen is verboden evenals het meebrengen van eigen consumpties. Zowel na de trainingen als de wedstrijden is het verplicht een douche te nemen hiervoor stelt de vereniging baddoeken beschikbaar, badslippers zul je echter zelf mee moeten brengen evenals je toiletspullen.

De kleinste spelertjes kunnen meedoen aan het mini badminton terwijl hun ouders spelen op de gewone badmintonbanen. Het mini badminton is bedoelt voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar die begeleid zullen worden door Grietje Molenaar. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de volwassenen van het badminton kunnen genieten terwijl de kleine hummels bezig zullen worden gehouden met het mini badminton in de kinderzaal. Zorg er wel voor dat je kinderen van makkelijke kleding en van sportschoentjes zijn voorzien anders zullen ze niet de mini badmintonbaan op mogen. Wil je meer informatie over het mini badminton? Neem dan rechtstreeks contact op met Grietje, zij zal je graag verder helpen met vragen en informatie over deze activiteit.

 

Kom gezellig badmintonnen bij de Willem Smit Vereniging des Utrecht waar iedereen van harte welkom is !